Ny daglig leder i Medkila IL

Medkila IL får nå ny daglig leder. Reidar Grønbeck overtar som ny daglig leder fra 1. februar, samtidig med at Stig Karlsen takker for seg etter flere år i sjefsstolen.

Reidar Grønbeck (t.h) overtar som daglig leder etter Stig Karlsen. Foto: Ivar Hjelvik, Harstad Tidende

Reidar Grønbeck har lang erfaring både som daglig leder i privat virksomhet, med markedsføring og salg. Styreleder i Medkila, Lars Sandnes, trodde det skulle bli utfordrende å finne ny daglig leder for klubben, men han er fornøyd med ansettelsen av Reidar og ikke minst at han kan tiltre raskt, noe som gjør at klubben ikke blir uten daglig leder i en periode noe som fort kunne vært en realitet. Stig vil fortsatt være en ressurs i klubben og det er vi glade for.

Vi ønsker Reidar velkommen med på laget!!

Les mer om saken på HT.no (krever abonnement)